Μπάμπα Βάνκα η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων»: Δύο προφητείες της που έγιναν πραγματικότητα

Τι πρόβλεψε

Μπάμπα Βάνκα η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων»: Δύο προφητείες της που έγιναν πραγματικότητα

Για τους λάτρεις του είδους, ο Νοστράδαμος ήταν ο κορυφαίος στις… προφητείες, καθώς οι φανατικοί υποστηρικτές του θεωρούν πως έχει προβλέψει όλες τις μεγάλες καταστροφές και του πολέμους που έχουν γίνει στον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Κάποια σκαλιά πιο κάτω από τον Γάλλο αστρολόγο, είναι η Βανγκελίγια Πάντεβα Γκουστέροβα. Πρόκειται για Βουλγάρα μυστικίστρια και βοτανολόγο που είναι γνωστή ως Μπάμπα Βάνγκα και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο χωριό Ρούπιτε της γειτονικής χώρας.

Στην συγκεκριμένη γιαγιά που πέθανε το 1996, έχουν χρεωθεί διάφορες επιτυχίες και πλέον όσοι πιστεύουν στο… χάρισμά της, πρόσθεσαν άλλες δύο στο ενεργητικό της, καθώς θεωρούν πως δύο από τις προφητείες που είχε κάνει για το 2022, έπεσαν μέσα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, είχε προβλέψει πως φέτος θα υπάρχουν χώρες στην Αυστραλία και στην Ασία που θα δοκιμαστούν από έντονες πλημμύρες. Κάτι που έγινε, καθώς πόλεις στη Νότια Ουαλία και στο Σίδνεϊ αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η Μπάμπα Βάνγκα φέρεται να είχε προβλέψει οτι θα υπάρξει έλλειψη νερού σε κάποιες πόλεις, κάτι που ήδη συμβαίνει στην Πορτογαλία και στην Ιταλία όπου ζητήθηκε από τους πολίτες να μειώσουν την κατανάλωση του νερού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.