ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περού: Κάτοικοι χωριού ισχυρίζονται ότι τους επιτέθηκαν… εξωγήινοι (φωτο-βίντεο)

Οι ιθαγενείς Ikitu υποστηρίζουν ότι τα «περίεργα όντα» έχουν μεγάλα κεφάλια και κίτρινα μάτια

Περού: Κάτοικοι χωριού ισχυρίζονται ότι τους επιτέθηκαν… εξωγήινοι (φωτο-βίντεο)

Μια ασυνήθιστη καταγγελία έκαναν οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού στο Περού οι οποίοι όπως είπαν τους επιτέθηκαν… εξωγήινοι!

Συγκεκριμένα οι ιθαγενείς Ikitu, υποστηρίζουν ότι τα «περίεργα όντα» έχουν μεγάλα κεφάλια και κίτρινα μάτια και εξαπολύουν επιθέσεις στο χωριό τους από τις 11 Ιουλίου.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι λένε πως οι εξωγήινοι επιτέθηκαν σε 15χρονο κορίτσι, την οποία «άρπαξαν από πίσω» σε μία απόπειρα απαγωγής. Οι εξωγήινοι πιστεύεται ότι φορούν πανοπλία και στρογγυλά παπούτσια με κόκκινο φως στη φτέρνα και αιωρούνται πάνω από το έδαφος.

Η αγροτική περιοχή του Alto Nanay απέχει 10 ώρες με το ποτάμι από την πλησιέστερη πόλη, την Iquitos.

«Το χρώμα τους είναι πράσινο – ασημί, τα παπούτσια τους είναι στρογγυλά και με αυτά σηκώνονται από το έδαφος. Αιωρούνται στο ένα μέτρο ύψος και έχουν κόκκινο φως στη φτέρνα. Τα κεφάλια τους είναι μακριά… και τα μάτια τους κιτρινωπά. Με αυτά σε βλέπουν καλά και φεύγουν», ανέφερε ο ηγέτης της κοινότητας Jairo Reátegui Ávila.

Μία άλλη θεωρία είναι ότι τα πλάσματα είναι drones που περιφέρονται στην περιοχή και που συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών και τη βία συμμοριών. «Δεν μπορούμε να δούμε καλά τα πρόσωπά τους και τα σώματά τους επιπλέουν.

Χρησιμοποιούν τα χέρια τους για ισορροπία [όταν πετούν], αλλά περπατούν κανονικά. Κάθε φορά που φτάνουμε κοντά τους, πετούν ενεργοποιώντας κάτι στο κάτω μέρος των ποδιών τους. Έχουν τροχούς με φώτα», είπε ο Reátegui Ávila.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.