Τα συγκλονιστικά γεγονότα πρόκειται να συμβούν τον Δεκέμβριο σύμφωνα με έναν… χρονοταξιδιώτη! (βίντεο)

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που λέει ότι είναι ένας «ταξιδιώτης του χρόνου» από το έτος 2671

Τα συγκλονιστικά γεγονότα πρόκειται να συμβούν τον Δεκέμβριο σύμφωνα με έναν… χρονοταξιδιώτη! (βίντεο)

Συγκλονιστικά γεγονότα πρόκειται  να συμβούν τον επόμενο μήνα σύμφωνα με άνθρωπο που ισχυρίζεται ότι είναι… χρονοταξιδιώτης!

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που λέει ότι είναι ένας «ταξιδιώτης του χρόνου» από το έτος 2671, ο οποίος… προειδοποιεί τους ανθρώπους μέσω του TikTok να προετοιμαστούν για «πολύ μεγάλα πράγματα» που πρόκειται να συμβούν τον επόμενο μήνα.

Ο TikToker Eno Alaric, (@RadiantTimeTraveler) έχει γίνει viral με τα βίντεο, τα οποία υποτίθεται ότι μας δίνουν πληροφορίες για το μέλλον και σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο είπε στους θεατές να θυμούνται τέσσερις επερχόμενες ημερομηνίες τον Δεκέμβριο. Oπότε καλύτερα να τις σημειώσετε στα ημερολόγιά σας…

@radianttimetraveler Stay safe… and be cautious… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Radiant Steps – Eno Alaric

Οι… προειδοποιήσεις του

«ΠΡΟΣΟΧΗ. Ναι, είμαι ένας πραγματικός ταξιδιώτης του χρόνου, θυμηθείτε αυτές τις 4 ημερομηνίες τον Δεκέμβριο του 2022» έγραφε το κείμενο στην οθόνη.

Με την προσθήκη τραγικής μουσικής για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα, αποκάλυψε ότι σημαντικά γεγονότα θα συμβούν στις ακόλουθες ημερομηνίες: 8, 12 και 25 Δεκεμβρίου.

«Πολύ μεγάλα και σημαντικά πράγματα θα συμβούν σε κάθε μία από αυτές τις ημερομηνίες, αυτό θα αποδείξει 100% ότι είμαι ένας πραγματικός ταξιδιώτης του χρόνου» πρόσθεσε ο Alaric.

Ωστόσο, το τι θα συμβεί σε αυτές τις ημερομηνίες δεν εξηγήθηκε στο βίντεο, αλλά προειδοποίησε τον κόσμο να «παραμείνει ασφαλής».

Οι χρήστες του Tiktok άφησαν το δικό τους σχόλιο κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας μάλιστα έγραψε: «Παιδιά είμαι ένας ταξιδιώτης του χρόνου από το μέλλον. Θυμηθείτε την ημερομηνία 25 Δεκεμβρίου είναι ένα πράγμα που λέγεται Χριστούγεννα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.