ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ταξιδιώτης του χρόνου αποκαλύπτει πως μέσα στο 2022 θα εμφανιστεί ο «Μεγαλοπόδαρος» (βίντεο)

Ένας ακόμα ταξιδιώτης του χρόνου έκανε την εμφάνισή του

Ταξιδιώτης του χρόνου αποκαλύπτει πως μέσα στο 2022 θα εμφανιστεί ο «Μεγαλοπόδαρος» (βίντεο)

Ένας TikToker που αυτοαποκαλείται ταξιδιώτης του χρόνου αποκάλυψε μια σειρά από περίεργα γεγονότα που θα συμβούν σύντομα.

Όπως ισχυρίζεται έρχεται από το έτος 2743 και μεταξύ άλλων προβλέπει ότι η Αγγλία θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το φετινό καλοκαίρι.

Επίσης, αναφέρει ότι μέσα στο 2022 θα εμφανιστεί ο «Μεγαλοπόδαρος», ενώ πέντε άτομα θα αποκτήσουν υπερδυνάμεις. Προβλέπει ακόμα ότι θα ανακαλυφθεί ένα τεράστιο θαλάσσιο πλάσμα. Όλα αυτά τα λέει σε μια ανάρτησή του στο TikTok με τον τίτλο: «Μια νέα εποχή πρόκειται να αρχίσει».

https://www.tiktok.com/@timetraveler2743/video/7075097991484312837

Και συνεχίζει: «Θυμηθείτε αυτές τις ημερομηνίες: 29 Αυγούστου 2022, πέντε άνθρωποι θα αποκτήσουν υπερδυνάμεις. 2 Μαϊου 2022, θα εμφανιστεί ο «Μεγαλοπόδαρος» στη βορειοδυτική περιοχή της Καλιφόρνια».

Ο ταξιδιώτης με το όνομα thetimetraveler2582 ισχυρίζεται ότι το ταξίδι του φτάνει στο τέλος, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να διαδώσει την αλήθεια. Αρκετοί χρήστες πάντως, αντέδρασαν με την ανάρτηση, με έναν να λέει: «Σχεδόν με είχε πείσει μέχρι που έκανες την πρόβλεψη για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.tiktok.com/@timetraveler2743/video/7073475155451858181

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.