ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έκρηξη Covid-19 στο Ισραήλ παρά τον εμβολιασμό: Καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό μολύνσεων από τις 28 Μαρτίου! (βίντεο)

Έκρηξη Covid-19 στο Ισραήλ παρά τον εμβολιασμό: Καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό μολύνσεων από τις 28 Μαρτίου! (βίντεο)

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες διαγνώστηκαν 1.389 περιστατικά του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό να φθάνει τους 855.552.

Το ίδιο διάστημα άλλοι δύο ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας να φθάνει τους 6.454 νεκρούς μέχρι σήμερα, πάντως τους μισούς απ’ότι η Ελλάδα με τον ίδιο σχεδόν πληθυσμό!

Ο αριθμός των ενεργών περιπτώσεων αυξήθηκε στα 9.134, στο υψηλότερο επίπεδο από την 28η Μαρτίου, κάτι που αποδίδεται κυρίως στην παραλλαγή Δέλτα.

Ο αριθμός των Ισραηλινών που έχουν εμβολιαστεί για την COVID-19 έχει ξεπεράσει τα 5,75 εκατομμύρια, δηλαδή το 61,6% του πληθυσμού, αλλά παρ’όλα αυτά δεν μπορούν να σταματήσουν την διάδοση του ιού αποδεικνύοντας ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν τον ιό!

Παρά το γεγονός ότι το Ισραήλ είναι από τις πλέον εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, η ινδική μετάλλαξη εξαπλώνεται παντού στη χώρα και με τους Ισραηλινούς να ομολογούν ότι το εμβόλιο της Pfizer είναι ουσιαστικά ανίκανο να την αναχαιτίσει σε ποσοστό τέτοιο που να θεωρείται «αποτελεσματικό» στο κτίσιμο ανοσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ, αποκάλυψε πως «το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, αποδεικνύεται τελικά ασθενέστερο έναντι της ινδικής μετάλλαξης προσθέτοντας ότι παρέχει σημαντικά λιγότερη προστασία από ότι ήλπιζαν αρχικά οι υγειονομικές αρχές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.