ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έκαναν επιστήμη το ψέμα; – Η 3η ΥΠΕ Μακεδονίας διαψεύδει τον Ν.Καπραβέλο για την «τρομοκρατία» με τις ΜΕΘ

Έκαναν επιστήμη το ψέμα; – Η 3η ΥΠΕ Μακεδονίας διαψεύδει τον Ν.Καπραβέλο για την «τρομοκρατία» με τις ΜΕΘ

Ο Διοικητής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος ισχυρίστηκε σήμερα -με δραματικό τρόπο- ότι λόγω της πίεσης που δέχεται το ΕΣΥ από τον κορωνοϊό δεν υπήρχε κρεβάτι ΜΕΘ για ένα παιδί 22 ετών με λευχαιμία που έπρεπε να μπει στην εντατική, ενώ υποστήριξε ότι έψαχναν και κρεβάτι και για έναν 62χρονο με κορωνοϊό, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος.

Με αυτό τον τρόπο ο Ν.Καπραβέλος προσπάθησε να πείσει για τον εμβολιασμό και για την αναγκαιότητα τόσο της υποχρεωτικότητας, όσο και για τα μέτρα Απαρτχάιντ.

Ο Νίκος Καπραβέλος ζήτησε να γίνει αναπροσαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Να επανέλθει η μάσκα παντού, να αυξηθούν οι εμβολιασμοί και να ξεκινήσει να γίνεται η τρίτη δόση για ευπαθείς ομάδες και υγειονομικούς.

«Χρειάζονται δραματικά περιοριστικά μέτρα στους ανεμβολίαστους το χειμώνα δεν πρέπει να συνυπάρχουν ανεμβολίαστοι με εμβολιασμένους, και μάλιστα χωρίς τεστ, στους κλειστούς χώρους, θα είναι μια καινούργια ωρολογιακή βόμβα αν δεν αυστηροποιήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα ζήσουμε μια υγειονομική τραγωδία μετά τις 20 Σεπτεμβρίου – τέλος Νοεμβρίου» προειδοποίησε.

«Τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, οι εμβολιασμοί άνω των 12 δε γίνονται για τους μεγαλύτερους, αλλά κυρίως για τα παιδιά. Σε αυτή τη φάση είχαμε την πολυτέλεια να μετατρέψουμε μια άλλη ειδική μονάδα απολύτως πολύτιμη για να τους εξυπηρετήσουμε και τους δύο, σε λίγο φοβάμαι δε θα έχουμε, αυτός ο ρυθμός των διασωληνωμένων συνεχίζει να αυξάνεται», τόνισε.

Παρόλα αυτά ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, διέψευσε τα όσα είπε ο Ν.Καπραβέλος.

«Αναφορικά με δήλωση του Διευθυντή της Β’ ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Γ. Παπανικολάου”, ενημερώνουμε ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τη διαχείριση νοσηλείας non Covid περιστατικού σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχει διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ, τόσο για Covid όσο και για non Covid περαστικά. Συγκεκριμένα σήμερα το ποσοστό κάλυψης είναι της τάξης του 67% με δυνατότητα ανάπτυξης και νέων κλινών εφόσον χρειαστεί» υπογράμμισε ο κ. Μπογιατζίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που μας προκαλεί απορία είναι ο τρόπος με τον οποίο λένε δημοσίως ψέματα για να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.