Διευθυντής μονάδας σε νοσοκομείο Χίου: «Γι’ αυτό δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο!» (βίντεο)

Διευθυντής μονάδας σε νοσοκομείο Χίου: «Γι’ αυτό δεν πρόκειται να κάνω το εμβόλιο!» (βίντεο)

Ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Χίου, Αχιλλέας Μιχαλιάδης, ενώνει την φωνή τους με όλες εκείνες τις λογικές επιστημονικές φωνές που δυναμώνουν και λέει όπως ΔΕΝ θα εμβολιαστεί επειδή δεν γνωρίζει μακροπρόθεσμες παρενέργειες του εμβολίου. Κάτι που δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι κατασκευαστές!

Ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, μίας μονάδας που καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες ανθρώπους και τώρα του αφαιρούν τον μισθό, δηλώνει ότι όχι μόνο αρνείται τον εμβολιασμό αλλά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταπειστεί, αν δεν λάβει απαντήσεις στα ερωτήματά του.

«Ο λόγος είναι ότι δεν γνωρίζω τις παρενέργειες του εμβολίου. Ούτε καν οι εταιρίες που τα παράγουν δεν τις ξέρουν. Και είναι λογικό γιατί το εμβόλιο χρησιμοποιείται εδώ και 1,5 χρόνο άρα είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τις μεσομακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και για ανθρωπιστικούς λόγους γιατί προσβάλει βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η κρατική προπαγάνδα συνεχίζει να θεωρεί τους ανεμβολίαστους ως φορείς. Αυτό δεν είναι αληθές γιατί και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν.

Οι υγειονομικοί τηρούμε όλα τα μέτρα και για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους ασθενείς μας», εξήγησε, μεταξύ άλλων.

Δείτε παρακάτω την πλήρη δήλωσή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.