ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χαλκίδα -Μητέρα υγειονομικός: «Η 18χρονη κόρη μου έπαθε εσωτερική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό»

Χαλκίδα -Μητέρα υγειονομικός: «Η 18χρονη κόρη μου έπαθε εσωτερική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό»

Σε καθεστώς αναστολής μπήκαν περίπου 50 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χαλκίδας, οι οποίοι μίλησαν στις κάμερες. Ανάμεσα σε όσους μίλησαν ήταν και μια μητέρα, υγειονομικός, η οποία τόνισε πως η 18χρονη κόρη της έπαθε εσωτερική αιμορραγία μετά την πρώτη δόση του εμβολίου.

«Το δικό μου το παιδί, ήθελε να εμβολιαστεί για να πάει στο πανεπιστήμιο.

Με την πρώτη δόση εμβολίου που κάναμε, μέσα σε τέσσερις μέρες έπαθε εσωτερική αιμορραγία!

Ρώτησα στο νοσοκομείο και μου είπαν “μπορεί να κάνει και την δεύτερη δόση, δεν παθαίνει τίποτα”, αλλά κανείς δεν υπογράφει», είπε αρχικά.

Ενώ πρόσθεσε πως κανείς δεν καταγράφει τις παρενέργειες: «Δεν καταγράφονται πουθενά. Μου είπαν ότι μπορεί να είναι τυχαίο. Κανείς δεν διερευνά τίποτα. Το παιδί μου τώρα νοσηλεύεται μετά από δύσκολο χειρουργείο, με 36 αιματοκρίτη, φτάσαμε 25-28».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.