
Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε αργά το μεσημέρι ένας άνδρας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα ενώ είχε βγει να κυνηγήσει.
Το περιστατικό έγινε στην περιοχή του Ασημίου και άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής, ωστόσο το κλιμάκιο των πυροσβεστών τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς ο άνδρας είχε ήδη μεταφερθεί σε σημείο από το οποίο μπορούσε να παραληφθεί από το ασθενοφόρο.
Αφού έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.