Συνεχίζουν να «θερίζουν» τα εμβόλια Covid-19, καθώς τα στοιχεία όλων των χωρών δείχνουν πως φέτος έχουν καταγραφεί πολλαπλάσιοι θάνατοι μετά από εμβολιασμό από το σύνηθες.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως φέτος η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ ταυτόχρονα φέτος τα στοιχεία αφορούν σχεδόν αποκλειστικά τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. Αντιθέτως τις προηγούμενες χρονιές αφορούσε όλα τα εμβόλια (περίπου 70-80 ανάλογα τη χώρα).

Τα τελευταία στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφορούν την Αυστραλία και τα δημοσιεύει το vaccineimpact, το οποίο συνέλεξε στοιχεία από την ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Όπως αναφέρει τα τελευταία 20 χρόνια στην Αυστραλία ελέγχονται 78 εμβόλια και από το 2000 έως το 2020 έχουν καταγραφεί 47 θάνατοι, την ώρα που μέσα στο 2021 για τα τρία μόνο εμβόλια του κορωνοϊού έχουν καταγραφεί 524 θάνατοι μετά από εμβολιασμό. Δηλαδή δέκα φορές περισσότεροι θάνατοι, απ’ ότι σε όλα τα 20 χρόνια.

Και εάν κάποιος νομίζει πως αυτά τα στοιχεία αφορούν μόνο την Αυστραλία κάνει λάθος. Σε πρόσφατη σύγκριση που έγινε στα στοιχεία του VAERS (καταγράφει τα στοιχεία για τις ΗΠΑ) διαπιστώθηκε ότι το σύνολο των καταγεγραμμένων περιπτώσεων παρενεργειών για τους πρώτους εννέα μήνες του 2021 είναι 521.667 όταν για ολόκληρο το 2020 είχαν καταγραφεί μόλις 49.000 περιπτώσεις!

Συγκεκριμένα καταγράφηκαν μόλις 166 περιπτώσεις θανάτων το 2020 που αφορούν όλα τα χρησιμοποιούμενα εμβόλια ενώ καταγράφηκαν 7.622 περιπτώσεις θανάτων μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Φυσικά και στην ΕΕ τα στοιχεία είναι παρόμοια, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου είχαν καταγραφεί 26.041 θάνατοι και 2.448.362 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.176.130.

Δεν χρειάζεται να σημειώσουμε γι’ ακόμα μια φορά πως αυτά τα στοιχεία προκαλούν σοκ και θα έπρεπε άμεσα να εξεταστεί εκτενώς η ασφάλεια των συγκεκριμένων εμβολίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα βέβαια βλέπουμε Έλληνες «ειδικούς» να μιλάνε για «ελάχιστες» παρενέργειες και «μηδενικούς» θανάτους, μάλλον εννοούν το τί γίνεται στη χώρα μας, η οποία όχι μόνο υποκαταγράφει στα συμβάντα, αλλά διώκει και τους επιστήμονες που ζητούν το αυτονόητο, δηλαδή την καταγραφή τους.