Ο διευθυντής-υπεύθυνος Λοιμωξιολόγος Oμίλου ΙΑΣΩ Μάριος Λαζανάς, μίλησε για τα μέτρα που θα ανακοινώσει σήμερα η κυβέρνηση, ενώ υποστήριξε επίσης πως θα πρέπει να παρθούν μέτρα για όσους αντιδρούν στους μαζικούς εμβολιασμούς.

Όπως είπε, η Επιτροπή σήμερα το πρωί έχει συνεδρίαση, στην οποία θα συζητηθούν οι ελευθερίες των εμβολιασμένων. Ο κ. Λαζανάς τόνισε στον ΣΚΑΪ, ωστόσο, «πως πρέπει να ληφθούν μέτρα, ώστε να μειωθεί το αντιεμβολιαστικό κίνημα». Διευκρίνισε, όμως, ότι πρέπει να δοθεί ελευθερία, τέτοια που να μην διαταράσσει τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Δεν γίνονται έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμού

Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν γίνονται παντού έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμού. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε καταθέσεις φοιτητών σε σχολές της Αθήνας όπου δεν γίνονται έλεγχοι.

Τι είπε για τους ιερείς

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα, όπως είπε ο κ. Λαζανάς, είναι τα μοναστήρια στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ σημειώνεται πίεση στις ΜΕΘ, με σχεδόν 100% πληρότητα. «Ο κόσμος επηρεάζεται από τους ιερείς. Λένε πως το εμβόλιο έχει στοιχεία του σατανά», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, επεσήμανε πως οι εμβολιασμοί είναι το μόνο μέτρο πρόληψης για να μην έχουμε εισαγωγές στα νοσοκομεία, να μην έχουμε θανάτους και να σωθεί και η οικονομία.