ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτή είναι η άσκηση που γυμνάζει όλο σου το σώμα – Πρέπει να την εντάξεις σίγουρα στη γυμναστική σου!

Αυτή είναι η άσκηση που γυμνάζει όλο σου το σώμα – Πρέπει να την εντάξεις σίγουρα στη γυμναστική σου!

Υπάρχει μια άσκηση που πρέπει να εντάξεις στην γυμναστική σου αν θέλεις να αποκτήσεις ένα δυνατό κορμί, αλλά και να αυξήσεις τις αντοχές σου.

Ο λόγος για τα quat με push ups, τα οποία εκτός από την μυϊκή ενδυνάμωση, είναι και μια τέλεια άσκηση για να διώξεις το άγχος.

Συγκεκριμένα, η άσκηση αυτή ξεκινάει με χαμηλά squat που οδηγούν σε push ups και τελικά σε περιστροφή. Παρακάτω ακολουθεί λεπτομερής περιγραφή:

Κάνεις ένα μεγάλο, βαθύ squat και ακουμπάς τα χέρια στο έδαφος.

Προχωράς με τα χέρια προς τα εμπρός, μακριά από τα πόδια, σχηματίζοντας μια σανίδα.

Κάνεις ένα push up, επιστρέφεις σε θέση σανίδας και περιστρέφεις το κορμί σου 90 μοίρες από τη μία πλευρά, ενώ στηρίζεσαι στο ένα χέρι χωρίς να ρίχνεις το βάρος σου και σηκώνεις στον αέρα το άλλο χέρι, σε θέση πλάγιας σανίδας.

Στη συνέχεια γυρνάς πάλι σε θέση κανονικής σανίδας, κάνεις άλλο ένα push up και επαναλαμβάνεις την πλάγια σανίδα από την άλλη πλευρά.

Επιστρέφεις πάλι στη θέση κανονικής σανίδας, φέρνεις τα πόδια κοντά στα χέρια, σηκώνεσαι προσεκτικά και επαναλαμβάνεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εννοείται ότι ο καθένας έχει άλλο επίπεδο φυσικής κατάστασης και μπορεί να μην βγάλει αμέσως όλην την άσκηση, για αυτό και μπορείς να τελειοποιήσεις μία – μία κίνηση σταδιακά μέχρι να μπορέσεις να βγάλεις ολοκληρωμένη αυτήν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.