ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Καταγγελία Ελληνίδας υγειονομικού για παρενέργεια από το εμβόλιο της Pfizer: «Κατέρρευσα – Θολώνουν τα μάτια μου»

Καταγγελία Ελληνίδας υγειονομικού για παρενέργεια από το εμβόλιο της Pfizer: «Κατέρρευσα – Θολώνουν τα μάτια μου»

Μια ακόμη καταγγελία για παρενέργεια από το εμβόλιο του κορωνοϊού βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την κα. Ελευθερία η οποία είναι υγειονομικός στο νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδας και έκανε την πρώτη δόση του σκευάσματος της Pfizer τον Ιούλιο.

«Με το που το έκανα το εμβόλιο και περίμενα το ένα τέταρτο, λιποθύμησα, έσβησα, μου βάλανε ορούς κτλ. και μου είπαν ότι είναι από το άγχος. Μετά από λίγες μέρες εμφανίστηκαν πιο έντονα συμπτώματα, είχα πολύ έντονο πόνο στο στήθος, κάψιμο και πόνο στην καρδιά και πολύ έντονο κάψιμο στο κεφάλι από την αριστερή μεριά που είχα κάνει το εμβόλιο. Δύο φορές πήγα στον νοσοκομείο, μου κάνανε εξετάσεις, καρδιογράφημα κτλ. και όλοι μου έλεγαν πως δεν έχω τίποτα», είπε η υγειονομικός στον «Focus FM».

«Δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ, ζαλιζόμουν, αισθανόμουν αδύναμη και αυτό ισχύει και τώρα δύο μήνες μετά όταν κουράζομαι στη δουλειά και βλέπω σαν να θολώνουν τα μάτια μου, αδυναμία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Για τους λόγους που εμβολιάστηκε είπε: «Έκανα το εμβόλιο γιατί ήταν αναγκαστικό, αγαπώ τη δουλειά μου και δεν ήθελα να φύγω».

Τέλος αποκάλυψε πως δεν συμπληρώθηκε κίτρινη κάρτα και πρόσθεσε πως «το μόνο που έγινε ήταν να πάρουμε στον ΕΟΔΥ τηλέφωνο να αναφέρουμε τα συμπτώματα και να μας πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι’ αυτό».

EudraVigilance: 26.041 θάνατοι και 2.448.362 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου είχαν καταγραφεί 26.041 θάνατοι και 2.448.362 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.176.130.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.