Εν τω μεταξύ όλοι οι βουλευτές της ΝΔ έχουν ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία…

Βρετανός υπουργός Υγείας: Ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών 12-15 ετών

Βρετανός υπουργός Υγείας: Ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών 12-15 ετών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Σατζίντ Τζάβιντ δήλωσε σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου πως αναμένεται να ανοίξει η υπηρεσία για το κλείσιμο ραντεβού για εμβολιασμό κατά της COVID-19 για τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών.

“Νομίζω πως είναι σημαντικό για όποιον καλείται ως επιλέξιμος για εμβόλιο, περιλαμβανομένων νέων ανθρώπων που παρουσιάζονται και παίρνουν αυτή την προσφορά”, είπε ο Τζάβιντ στο Κοινοβούλιο.

Η εξάπλωση του ιού μεταξύ των παιδιών στην Αγγλία τροφοδοτεί μια πρόσφατη αύξηση των μολύνσεων σε εθνικό επίπεδο και προκαλεί ανησυχία μεταξύ ορισμένων επιστημόνων ότι ο εμβολιασμός των μαθητών γίνεται με υπερβολικά αργό ρυθμό.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.