ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ρουκέτα» από τον «ειδικό» Ι.Κιούμη: «Βαποράκια μεταφοράς του κορωνοϊού οι εμβολιασμένοι»!

«Ρουκέτα» από τον «ειδικό» Ι.Κιούμη: «Βαποράκια μεταφοράς του κορωνοϊού οι εμβολιασμένοι»!

Μια πραγματική «βόμβα» έριξε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Λοιμωξιολογίας Ιωάννης Κιούμης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς χαρακτήρισε τους εμβολιασμένους ως «βαποράκια μετάδοσης του κορωνοϊού».

https://www.vimeo.com/639670467

Ο καθηγητής, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους των εμβολίων, παραδέχθηκε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και νοσούν και ότι το εμβόλιο προσφέρει προστασία από την βαριά νόσο. Γι’ αυτό τον λόγο, όπως είπε, οι εμβολιασμένοι ουσιαστικά μπορούν να γίνουν υπερμεταδότες του ιού, καθώς κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς τεστ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Άθελά τους γίνονται βαποράκια οι εμβολιασμένοι. Δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί που εμβολιάζονται συνήθως νοσούν με πιο ήπιο τρόπο, όμως και αυτά τα άτομα μπορούν να μεταδώσουν τον ιό. Άρα πρέπει και οι εμβολιασμένοι να προσέχουν γιατί συντηρείται ένα φαύλος κύκλος».

Ο καθηγητής έκανε αυτές τις δηλώσεις ενώ μιλούσε για τα 4.165 νέα κρούσματα που σημειώθηκαν χθες και για το τι φταίει που η πανδημία δεν έχει τεθεί σε έλεγχο.

«Φέτος υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πολιτών είναι εμβολιασμένος, όχι αρκετός αλλά υπολογίσιμος. Κάτι που κάνει την επιδημία τους εμβολιασμένους να εμφανίζεται με πιο ήπιο χαρακτήρα, αλλά δεν παύουν όμως οι εμβολιασμένοι και αυτοί να νοσούν και αυτοί να μεταφέρουν τον ιό και γίνονται βαποράκια μετάδοσης του ιού στους ανεμβολίαστους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δήλωση του Ιωάννη Κιούμη προκάλεσε την έκπληξη των δημοσιογράφων οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα τον ρώτησαν τι ήθελε να πει με την δήλωση του για «βαποράκια μετάδοσης του ιού» και εάν φταίνε αυτοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.