ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διάτρητο το σύστημα παροχής πιστοποιητικών νόσησης από κορωνοϊό: Επίσημη βεβαίωση… διαψεύστηκε από τον ΕΟΔΥ!

Διάτρητο το σύστημα παροχής πιστοποιητικών νόσησης από κορωνοϊό: Επίσημη βεβαίωση… διαψεύστηκε από τον ΕΟΔΥ!

Τελικά η «νέα Ελλάδα» που ευαγγελίζεται το «επιτελικό κράτος» του Κ.Μητσοτάκη δείχνει όπως έγινε και με τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού ότι ο «βασιλιάς είναι γυμνός».

Ακόμα μια απόδειξη είναι τα πιστοποιητικά νόσησης τα οποία χορηγεί ο ΕΟΔΥ και όπως καταγγέλλει πολίτης το μόνο που καταφέρνουν για ακόμα μια φορά είναι να δημιουργούν περισσότερη σύγχυση παρά εμπιστοσύνη.

Έτσι και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει πολίτης στο pronews.gr που είχε νοσήσει στις 23/8/2021, άλλο πιστοποιητικό έλαβε στην αρχή… και άλλο αργότερα!

Το πρώτο πιστοποιητικό νόσησης που εκτύπωσε βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ είναι το κάτωθι:

Σε έναν πρόσφατο έλεγχο η πολίτης διαπίστωσε ότι είναι άκυρο το πιστοποιητικό που είχε αρχικά εκδώσει και σε προσπάθεια επανέκδοσης του, οι ημερομηνίες ήταν τελείως διαφορετικές και φυσικά με μικρότερη διάρκεια.

Σε επικοινωνία της με τον ΕΟΔΥ της ανέφεραν (κατόπιν εορτής) ότι οι ημέρες μετράνε από την ημέρα που βγήκε θετική και ότι δεν μπορεί να είναι παραπάνω από 180 μέρες!

Για ακόμα μια φορά η οργάνωση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού διάτρητη σε όλο της το μεγαλείο ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι άλλο θα μπορούσαμε να συναντήσουμε.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.