
Η ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την AstraZeneca για πιθανή έγκριση της χορήγησης αναμνηστικής δόσης για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
“Η AstraZeneca υποβάλει στην επιτροπή δεδομένα. Στην πραγματικότητα, σήμερα υπέβαλε νέο πακέτο δεδομένων που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την επέκταση της χρήσης αναμνηστικής δόσης”, δήλωσε ο επικεφαλής στρατηγικής εμβολίων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, Μάρκο Καβαλέρι, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης.
“Θα συζητήσουμε μαζί τους εάν αυτά τα δεδομένα είναι επαρκή για (έγκριση) ή αν χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία”, πρόσθεσε ο Καβαλέρι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.