ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Εμβολιασμένος ιερέας νοσεί με κορωνοϊό – Είχε κηδέψει την κόρη του από ιατρικό λάθος σε χειρουργείο

Εμβολιασμένος ιερέας νοσεί με κορωνοϊό – Είχε κηδέψει την κόρη του από ιατρικό λάθος σε χειρουργείο

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες η οικογένεια του πατέρα Βησσαρίωνα δοκιμάζεται.

«Κολλήσαμε όλοι (σ.σ. κορωνοϊό). Είναι πολύ δύσκολη αυτή η ασθένεια. Εγώ πέρασα και Η1Ν1, δεν ήταν έτσι. Ο κορωνοϊό είναι ύπουλος εχθρός».

Πέντε μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της 14χρονης κόρης του έπειτα από χειρουργική επέμβαση, ο πατέρας Βησσαρίων βρέθηκε να παλεύει 20 μέρες διασωληνωμένος με κορωνοϊό.

«Πήγα στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο ιός παρόλο που είμαι εμβολιασμένος και στις 10 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα, μπήκα στο Παπαγεωργίου όπου διασωληνώθηκα για 20 ημέρες».

Ο λογισμός του εκείνες τις μέρες μόνο στη σύζυγό του, τη γυναίκα που κλήθηκε να διαχειριστεί τον χαμό του παιδιού τους αλλά και τον κορωνοϊό που τους χτύπησε αιφνίδια την πόρτα.

«Τα δύο τα παιδιά πιο βαριά, η σύζυγος πιο ελαφριά, ο άλλος ο γιος πιο ελαφριά. Αν εγώ πέθαινα τι θα γινόταν αυτή η γυναίκα με τρία παιδιά και μια κόρη πεθαμένη και εγώ πεθαμένος. Τι θα γινόταν στην οικογένεια μέσα;».

Ο ιερέας είχε συγκλονίσει τον Ιούνιο όταν «έχασε» την 14χρονη κόρη του που προσπάθησε να απαλλαγεί από την παχυσαρκία και πήρε την απόφαση με τους γονείς της, να κάνει χειρουργική επέμβαση.

Λίγες μέρες μετά η άτυχη μαθήτρια έχασε τη ζωή της, με τον πατέρα της, μέσα στον αβάσταχτο πόνο του, να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται.

Όπως δήλωνε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Γωγούλα μου ανυπομονούσε να κάνει το χειρουργείο ώστε να αδυνατίσει, και να σταματήσουν να την κοροϊδεύουν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο, να σταματήσει η καθημερινότητα του bullying» δήλωνε ο πάτερ Βησσαρίων Καντούνης, για τον άδικο χαμό της 14χρονης κόρης του, που σύμφωνα με την καταγγελία, έχασε την ζωή της από ιατρικό λάθος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.