K.Μητσοτάκης: «Εμείς δημιουργούμε πλούτο στην κοινωνία»! Ναι, το είπε έτσι ακριβώς!

Τρίτη δόση για όλους πάνω από τα 40 στην Γαλλία

Μέχρι να γίνει υποχρεωτική για όλους...

Τρίτη δόση για όλους πάνω από τα 40 στην Γαλλία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Την ώρα που η πανδημία του κορωνοϊού καταγράφει μια νέα αναζωπύρωση στη Γαλλία, οι υγειονομικές αρχές συστήνουν τη διεύρυνση του ηλικιακού ορίου του πληθυσμού που θα είναι επιλέξιμος για μια αναμνηστική δόση, στους 40 ετών και άνω, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εκδόθηκε σήμερα.

Η Ανώτατη Αρχή Υγείας (HAS) συνιστά, επίσης, η ενισχυτική δόση να γίνεται έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση του αρχικού εμβολιασμού, με τις «τελευταίες μελέτες να καταδεικνύουν στην πραγματικότητα ότι υπάρχει όφελος για αυτό το ηλικιακό φάσμα».

Στη Γαλλία, για να αντιμετωπιστεί η μείωση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων με τον καιρό, μονάχα οι άνω των 65 ετών και τα άτομα που διατρέχουν κίνδυνο να νοσήσουν σοβαρά πρέπει να λαμβάνουν μια αναμνηστική δόση. Από τις 15 Δεκεμβρίου, αυτή θα είναι αναγκαία για την παράταση του υγειονομικού πάσου τους. Από την 1η Δεκεμβρίου, αυτή η ενισχυτική δόση θα είναι προσβάσιμη στους 50-64 ετών.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.