ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τα πέντε απλά βήματα για να εξαφανίσετε ένα σπυράκι με πύον

Τί να κάνετε

Τα πέντε απλά βήματα για να εξαφανίσετε ένα σπυράκι με πύον

Ας μην κρυβόμαστε, τίποτα δεν συγκρίνεται με το αίσθημα πανικού που μας καταλαμβάνει όταν αντικρύζουμε ένα σπυράκι με πύον στο πρόσωπό μας, ειδικά την ημέρα που δεν έπρεπε.

Μια κρέμα υδροκορτιζόνης είναι ό,τι χρειάζεσαι, αλλά δεν θα εξαφανίσει το σπυράκι άμεσα.

Ακολουθώντας όμως τα παρακάτω βήματα και με τη βοήθεια του μακιγιάζ, το σπυράκι θα εξαφανιστεί.

Δείτε συμβουλές της make up artist πολλών διασημοτήτων Elena Miglino για να καλύψετε το σπυράκι:

Βήμα 1: Το μακιγιάζ δεν μπορεί να καλύψει μια ανοιχτή πληγή, η οποία δημιουργείται αν σκαλίσετε το σπυράκι. Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα στο σπυράκι και αφήστε τη να δράσει όλο το βράδυ. Η οδοντόκρεμα θα απορροφήσει το πύον, θα ξηράνει και θα συρρικνώσει το σπυράκι.

Βήμα 2: Το επόμενο πρωί το σπυράκι θα είναι μικρότερο. Καθαρίστε όπως συνήθως το πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση ένα ήπιο καθαριστικό. Μην κάνετε απότομες κινήσεις που μπορεί να ερεθίσουν το σπυράκι.

Βήμα 3: Απλώστε μία πολύ μικρή ποσότητα concealer για να καλύψετε ο σπυράκι. Μην βάλετε μεγάλη ποσότητα concealer ή make up, καθώς θα έχετε αντίθετο αποτέλεσμα. Αφήστε το ένα λεπτό.

Βήμα 4: Απλώστε με ήπιες κινήσεις το concealer για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Και πάλι μην πιέζετε το σφουγγαράκι ή το πινέλο πάνω στο σπυράκι, καθώς μπορεί να το ερεθίσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βήμα 5: Απλώστε λίγη πούδρα σε compact μορφή για να ολοκληρωθεί η κάλυψη. Χρησιμοποιήστε πινέλο και όχι σφουγγαράκι για την πούδρα, καθώς έτσι θα απλωθεί ομοιόμορφα και θα δώσει πιο φυσικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.