ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

T.Hinton: «Η παραλλαγή Όμικρον ήρθε την κατάλληλη στιγμή – Θα επιβάλλουν lockdown και αναγκαστικούς εμβολιασμούς»

«Η μετάλλαξη Όμικρον είναι πιο μεταδοτική, αλλά λιγότερο θανατηφόρα»

T.Hinton: «Η παραλλαγή Όμικρον ήρθε την κατάλληλη στιγμή – Θα επιβάλλουν lockdown και αναγκαστικούς εμβολιασμούς»

Την μετάλλαξη «Όμικρον» και πως αυτή θα χρησιμοποιηθεί από τις κυβερνήσεις για να επιβάλλουν μέτρα σχολίασε ο Tony Hinton, Σύμβουλος ΩΡΛ Χειρουργός στο New Victoria Hospital στην Βρετανία.

Ο Τ.Hinton πιστοποιήθηκε ως γιατρός στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ το 1984 και έχει ειδικευτεί στην ΩΡΛ χειρουργική από το 1986.

https://www.vimeo.com/651982202

Μεταξύ άλλων μίλησε για την μετάλλαξη «Όμικρον», η οποία χρησιμοποιείται, με βολικό τρόπο, ώστε να επιβληθούν lockdown, αλλά και άλλα μέτρα, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στην Ελλάδα, η οποία επέβαλλε υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών.

«Η παραλλαγή είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί μια παραλλαγή πάντα έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν lockdown και άλλα πράγματα.

Στην πραγματικότητα δεν είμαι σίγουρος εάν προσπαθούν απλώς να μας αποτελειώσουν όλους. Αλλά στην πραγματικότητα το έχουν αποκαλέσει αυτό «νέα παραλλαγή» και υποτίθεται ότι θα έχει κάποιες αλλαγές από την προηγούμενη. οι παραλλαγές είναι λιγότερο από 1% διαφορετικές από τον αρχικό ιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πιο μεταδοτική, αλλά αυτό στην πραγματικότητα είναι καλό πράγμα, γιατί αυτό που συμβαίνει με τους ιούς καθώς μεταλλάσσονται, γενικά, είναι ότι, γίνονται πιο μεταδοτικοί αλλά γίνονται λιγότερο θανατηφόροι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.