ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκθέτει τους «ειδικούς» για την «τρομοκρατία» με την Όμικρον ο ασθενής «μηδέν»: «Είναι μια χαρά»

Με ήπια συμπτώματα νοσεί ο άνδρας που βρέθηκε θετικός στην παραλλαγή Όμικρον

Εκθέτει τους «ειδικούς» για την «τρομοκρατία» με την Όμικρον ο ασθενής «μηδέν»: «Είναι μια χαρά»

Οι «ειδικοί» και η κυβέρνηση τρομοκρατούν τους πολίτες με την μετάλλαξη Όμικρον, παρόλα αυτά, σύμφωνα ο άνδρας από την Κρήτη που βρέθηκε θετικός στη νέα μετάλλαξη έχει ήπια συμπτώματα.

Αυτό υποστήριξε ο αδελφός του, ο οποίος μίλησε σε πρωινή εκπομπή και τόνισε ότι ο αδελφός του «είναι μια χαρά, δεν ανησυχεί, κάνει υπομονή για να περάσουν οι μέρες όπως και εμείς».

Όπως είπε ο άνδρας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ο αδελφός του, που έφτασε στην Κρήτη από το Γιοχάνεσμπουργκ, όπου ζει μόνιμα, είχε κάνει προληπτικά τεστ προτού ταξιδέψει, αλλά και αφού ήρθε στην Ελλάδα και όλα έβγαιναν αρνητικά.

Ο ασθενής μηδέν της παραλλαγής Όμικρον στην Ελλάδα όμως, σύμφωνα με τον αδελφό του, δεν έχει καμία ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ ως προς το τι να κάνει, παρά μόνο μία επικοινωνία χθες το απόγευμα.

«Ο αδελφός μου έμαθε ότι είναι το κρούσμα από τα σάιτ, παίρναμε τηλέφωνα και κάπου στις 11- 12 μιλήσαμε με τον Ντουκάκη, στα Χανιά που μας είπε ότι είναι ο ασθενής με τη μετάλλαξη Όμικρον», σημείωσε λέγοντας πως, ο ΕΟΔΥ τελικά επικοινώνησε με τον αδελφό του το απόγευμα «και του ζήτησαν συγγνώμη», χωρίς να του δώσουν οδηγίες, πέραν της καραντίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, εξήγησε πως από σήμερα θα έρχονται κάθε τρεις μέρες σε εμάς και τους γονείς μας να μας κάνουν και PCR και rapid test.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.