ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γ.Παυλάκης: «Τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την Όμικρον – Λύση ο περιορισμός των επαφών»

Γ.Παυλάκης: «Τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την Όμικρον – Λύση ο περιορισμός των επαφών»

Δεν είμαστε καθόλου προστατευμένοι από την νέα μετάλλαξη Όμικρον, παρά τους εμβολιασμούς, τόνισε ο γιατρός Γιώργος Παυλάκης κάνοντας λόγο για ένα «τσουνάμι» που μας περιμένει το οποίο αποφεύγεται μόνο με περιορισμό των επαφών, προκρίνοντας έτσι ως μοναδική λύση το νέo lockdown.

Τα εμβόλια για τον ίδιο προστατεύουν από την βαριά νόσηση μόνο αν έχεις κάνει την τρίτη δόση πρόσφατα…

«Αυτή τη στιγμή, αυτό είναι τσουνάμι» σχολίασε ο ειδικός, λέγοντας πως είναι σαν να «περπατάς στην ακροθαλασσιά αμέριμνος και σου λένε ότι είμαστε οχυρωμένοι και τότε σε βαράει το τσουνάμι με 22.000 κρούσματα από την μία μέρα στην άλλη».

Ερωτηθείς για τα μέτρα κορωνοϊού, ο κ. Παυλάκης απάντησε πως «η μόνη μας σωτηρία είναι η οργανωμένη αντίσταση στον κορονοϊό, με πλάτη την κυβέρνηση».

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνουμε σε αυτή τη φάση, ο κ. Παυλάκης τόνισε: «Πρώτον, δεν αγνοούμε τον ιό. Ό,τι και να λέμε εμείς, αυτός κάνει τη δουλειά του. Δεν μπορούμε να πούμε πως η πανδημία στην Ελλάδα είναι κάτω από απόλυτο έλεγχο».

Ο ερευνητής πρόσθεσε πως τα νοσοκομεία αυτή τη στιγμή είναι γεμάτα από ασθενείς που νοσούν από την μετάλλαξη Δέλτα, επισήμανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ακόμα κι αν πούμε πως η Όμικρον είναι τελείως αβλαβής -που δεν είναι- αυτή τη στιγμή όλοι στα νοσοκομεία είναι από Δέλτα» ανέφερε και κατέληξε: «Αυτοί θα συνεχίσουν να μας δίνουν νεκρούς και τα κρούσματα της Όμικρον θα προστίθενται στα άλλα της Δέλτα».

https://www.megatv.com?p=571379
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.