ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Αρβανίτης: «Κάτι δεν πάει καλά – Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί αυξάνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι» (φώτο)

Δείτε τα στοιχεία που παραθέτει ο Κ.Αρβανίτης

Κ.Αρβανίτης: «Κάτι δεν πάει καλά – Όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί αυξάνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι» (φώτο)

Τα επίσημα στοιχεία των εμβολιασμών, των κρουσμάτων και των θανάτων παραθέτει ο διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όσο αυξάνονται οι εμβολιασμοί αυξάνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι.

Ο Κ.Αρβαντίτης υποστηρίζει ότι σύμφωνα με το κυβερνητικό αφήγημα θα έπρεπε η αύξηση του ρυθμού των εμβολιασμών να μείωνε τα κρούσματα και τους θανάτους, παρόλα αυτά, όπως διαπιστώνουμε όλοι μας, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει γι’ αυτό δεν δείχνει να ευθύνεται μόνο η Όμικρον, καθώς τόσο τα κρούσματα, όσο και οι θάνατοι αυξάνονται παράλληλα με τους εμβολιασμούς εδώ και αρκετούς μήνες.

Η ανάρτηση του Κ.Αρβανίτη

«ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ…

ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,

ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ,

ΑΥΤΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ…

Αν το ποιηματάκι που λέει “τρέξτε όλοι να εμβολιαστείτε, για να γλυτώσετε” ήταν έστω και ολίγον αληθινό, τότε θα έπρεπε, όσο αυξάνουν οι εμβολιασμοί, να μειώνονται ΚΑΙ τα “κρούσματα” και οι θάνατοι!

Ομως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!

Πιο κάτω βλέπουμε ότι καθώς αύξαναν οι εμβολιασμένοι στην Ελλάδα, παράλληλα αύξαναν τόσο τα συνολικά “κρούσματα”, όσο και οι συνολικοί θάνατοι!

Δεν ισχύει λοιπόν το “τρέξτε να εμβολιαστείτε, για να γλυτώσετε”.

Οχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για καμία άλλη χώρα δεν έχει επαληθευτεί αυτό!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.