Κίνα: Τι συμβαίνει στην πόλη Σιάν; – Δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε τρόφιμα – Νέα μετάλλαξη; (upd)

Κίνα: Τι συμβαίνει στην πόλη Σιάν; – Δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε τρόφιμα – Νέα μετάλλαξη; (upd)

(Ανανέωση από 17:54 30/12)

Τραγική η κατάσταση στην πόλη της Κίνας Σιάν εξαιτίας του lockdown που έχει επιβληθεί λόγω έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού άγνωστης όμως μετάλλαξης. Κάποιοι μιλούν για Έμπολα κάποιοι άλλοι για μια νέα πιο θανατηφόρα μετάλλαξη του κορωνοϊού. Κανείς όμως δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει πέρα ενός lockdown που δεν έχει προηγούμενο για 155 κρούσματα.

Το lockdown είναι ιδιαίτερα αυστηρό για τα 13 εκατ. κατοίκων της πόλης καθώς δεν επιτρέπεται καμία μετακίνηση εκτός της κατοικίας τους, ούτε για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, φάρμακα ή τρόφιμα!

Μια γυναίκα που είναι έγκυος δεν μπορεί να πάει ούτε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, ενώ οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι τους τελειώνουν τα λιγοστά τρόφιμα που είχαν σπίτι τους ενώ η όποια τροφοδοσία τους από τις αρχές είναι προβληματική.

Παράλληλα πολλοί κάνουν λόγο για μια νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού για την οποία το Πεκίνο δεν έχει αναφέρει τίποτα ακόμη επίσημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.