ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Επίθεση» Α.Εξαδάκτυλου στους ανεμβολίαστους: «Αυτοί θα φταίνε για την πίεση στο ΕΣΥ – Να εμβολιαστούν υποχρεωτικά όλοι»

Τι είπε για όσους απέτρεψαν ανθρώπους να εμβολιαστούν

«Επίθεση» Α.Εξαδάκτυλου στους ανεμβολίαστους: «Αυτοί θα φταίνε για την πίεση στο ΕΣΥ – Να εμβολιαστούν υποχρεωτικά όλοι»

“Επίθεση” κατά όσων δεν έχουν εμβολιαστεί εξαπέλυσε εξέφρασε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου εκφράζοντας την άποψη ότι η πίεση στα νοσοκομεία από τη μετάλλαξη Όμικρον θα προέλθει από ανεμβολίαστους άνω των 50 ή μήπως ήταν μια δήλωση στήριξης στην κυβέρνηση που είναι έτοιμη να επιβάλει σε κάθε ηλικιακή ομάδα υποχρεωτικά το εμβόλιο;

Ο ίδιος ζήτησε να…τελειώνει με την ιστορία των υποχρεωτικών εμβολιασμών ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, προτείνοντας μάλιστα καθολικό εμβολιασμό όλων των πολιτών άνω των 18

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μάλιστα αποκάλυψε πως και άλλοι «ειδικοί» μέσα στην επιτροπή και ιδίως στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο έχει αυτή την άποψη.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω απόσπασμα οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής του Mega έδιναν συνέχεια «πάσες» στον κ. Εξαδάκτυλο προκειμένου να «βγάλουν την είδηση» περί υποχρεωτικότητας παντού, παρά το ότι η αρχική ερώτηση αφορούσε μόνο τις ηλικίες άνω των 50.

ΕΞ: «Είναι αναγκαίος ο εμβολιασμός των ενηλίκων και ίσως δεν είναι σκόπιμο να συνεχίσουμε να παίρνουμε τις αποφάσεις ανά δεκαετία. Ίσως να κάνουμε ένα βήμα που να είναι ουσιαστικό»

ΔΗΜ: «Εννοείτε καθολικότητα; Από τα 18 και άνω;

EΞ: «Να δοθεί διαφορετικός χρόνος (σ.σ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ-ΔΙΟΡΙΑ) σε κάθε ηλικία για να είναι εφικτό να εμβολιαστούν και ως κοινωνία να το κλείσουμε αυτό το θέμα. Διότι συζητάμε γύρω από το θέμα πάρα πολύ καιρό».

ΔΗΜ: «Αυτό είναι είδηση».

Ο κ. Εξαδάκτυλος προέβλεψε ότι η Όμικρον θα εξελιχθεί γρήγορα και ότι θα δούμε υψηλές «κορυφές» που θα μας τρομάξουν, ενώ θεωρείται αναμενόμενο ότι θα πιεστεί το σύστημα. Πρόσθεσε δε ότι «Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Ο κύκλος της ανόδου και της καθόδου με την Όμικρον, επειδή διασπείρεται ταχύτατα, θα εξελιχτεί γρήγορα. Είναι θέμα εβδομάδων».

Σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο, η Όμικρον δίνει ελαφρές νοσήσεις, αλλά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε κάποιους.

Ο κ. Εξαδάκτυλος ξέσπασε εναντίον όσων απέτρεπαν τους συμπολίτες τους να εμβολιαστούν και έθεσαν τη ζωή τους σε κίνδυνο. «Πιστεύω ότι αυτοί που απέτρεψαν ανθρώπους να εμβολιαστούν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, χθες και προχθές που ήταν η αλλαγή του χρόνου να κοιτάχτηκαν στον καθρέφτη και βαθιά μέσα στη ψυχή τους, να δουν τι έκαναν όλους αυτούς τους μήνες. Απέτρεψαν ανθρώπους από το να εμβολιαστούν και τους οδήγησαν στις εντατικές. Ελπίζω χθες και προχθές να κοιτάχτηκαν βαθιά μέσα στη ψυχή τους και να αλλάξουν πορεία», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.