11 χρόνια μετά το κλείσιμο των τραπεζών από τους δανειστές. Τι δεν καταλάβατε;

Απλή και θαυματουργή: Αυτή είναι η συνήθεια που χρειαζόμαστε για καλύτερη υγεία

Τι λέει διαιτολόγος

Απλή και θαυματουργή: Αυτή είναι η συνήθεια που χρειαζόμαστε για καλύτερη υγεία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η διάσημη διαιτολόγος Brigitte Zeitlin μας προτείνει μια συνήθεια για καλύτερη υγεία και θεαματικά αποτελέσματα στον οργανισμό μας. Δεν είναι άλλη από το να καταναλώνουμε νερό, αμέσως μετά το ξύπνημα μας.

«Το νερό αποτελεί ένα βασικό θρεπτικό συστατικό, που σημαίνει ότι το σώμα μας το απαιτεί κι επομένως μιας και δεν μπορεί να το δημιουργήσει, χρειάζεται να το πάρουμε από την διατροφή μας» μας εξηγεί η διαιτολόγος.

Από 6 εώς 8 λίτρα πρέπει να καταναλώνουμε καθημερινώς, και μάλιστα να μην είναι ανθρακούχο, καθώς μας δίνει μας ψευδή αίσθηση κορεσμού και χάνουμε σημαντικά γεύματα.

Δείτε μερικά από τα οφέλη του να πίνουμε νερό κάθε μέρα:

Βελτιώνει την εγκεφαλική μας λειτουργία

Έχει παρατηρηθεί πως σε περίπτωση αφυδάτωσης, ο εγκέφαλος μας υπολειτουργεί και προκαλούνται ζαλάδες, παραισθήσεις αδυναμία συγκέντρωσης.

Βοηθάει στη πέψη

Δοκιμάστε να πιείτε ένα ποτήρι νερό πριν το πρωινό σας και θα δείτε ότι θα αισθανθείτε πιο ανάλαφροι μετά το γεύμα.

Δίνει ενέργεια στο σώμα μας

Όπως και ο εγκέφαλος μας, έτσι και το σώμα μας χρειάζεται νερό για να διατηρεί την ενέργεια του.

Φτιάχνει τη διάθεσή μας

Οι ερευνητές έχουν συνδέση την επάρκεια σε νερό στον οργανισμό μας με τα επίπεδακαλής διάθεσης που έχουμε, μέσα στην ημέρα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.