ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δ.Γάκης: «Έχουμε κυβέρνηση ήδη πυροβολημένη – Όχι όμως στο πόδι…»

Ο Δ.Γάκης σχολιάζει την οδηγία του ΕΟΔΥ για καραντίνα πέντε ημερών μετά από νόσηση

Δ.Γάκης: «Έχουμε κυβέρνηση ήδη πυροβολημένη – Όχι όμως στο πόδι…»

Η νέα οδηγία του ΕΟΔΥ είναι ότι οι εργαζόμενοι θα παραμένουν σε καραντίνα για πέντε ημέρες αφότου νοσήσουν, κάτι με το οποίο έχουν διαφωνήσει αρκετοί επιστήμονες, ενώ σύμφωνα με την Ασφάλεια στην Υγεία του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά την πέμπτη ημέρα ένας στους τρεις νοσούντες μεταδίδει.

Σε αυτή την εξέλιξη στάθηκε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, ο οποίος σε ανάρτηση του στα social media υποστήριξε ότι η μείωση της καραντίνας σε πέντε ημέρες «είναι επικίνδυνη».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δ.Γάκη

«ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ, ΜΕΤΑ ΝΟΣΗΣΗ, ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ.

Η σύντμηση της καραντίνας σε 5 ημέρες αποτελεί ενέργεια εσκεμμένης, αφ´ ενός μεν, έκθεσης σε κίνδυνο των πολιτών, αφ´ ετέρου, δε, εξάπλωσης της επιδημίας!

Είχα εκφράσει την αντίθεση μου , στην ανάρτηση μου (30 Δεκ.) για την αυξημένη νόσηση των υγειονομικών στα νοσοκομεία, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν εισακούσθηκα για νιοστή φορά! Για αυτό δικαιούμαι να χρησιμοποιώ τον όρο «εσκεμμένης»…

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ, ΝΑ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ…

Η μελέτη της υπηρεσίας για την Ασφάλεια στην Υγεία του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) απέδειξε ότι την 5η ημέρα ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ (31%) ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ και την 7η ημέρα ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ (16%)!

Ακόμη και την 10η ημέρα ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ (5%)!

Η καθ. Επιδημιολογίας του UCL Irene Petersen, είπε χαρακτηριστικά ότι: η Κυβέρνηση , αν μειώσει την καραντίνα των νοσούντων από 7 ημέρες ( που το είχε κατεβάσει) σε πέντε, είναι σαν να πυροβολεί το πόδι της…

Δυστυχώς, εδώ κα Petersen έχουμε Κυβέρνηση ήδη ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ, όχι όμως, στο πόδι…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.