ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άραγε τι θα πουν οι εγχώριοι «ειδικοί»;- CDC: «Η φυσική ανοσία στη ΔΕΛΤΑ είναι αποτελεσματικότερη από τον εμβολιασμό»

Άραγε τι θα πουν οι εγχώριοι «ειδικοί»;- CDC: «Η φυσική ανοσία στη ΔΕΛΤΑ είναι αποτελεσματικότερη από τον εμβολιασμό»

Και τι δεν είχαμε ακούσει για την φυσική ανοσία. Μέχρι και ότι διαρκεί το πολύ 3 μήνες και ότι βεβαίως είναι κατώτερη της ανοσίας που αποκτάται τεχνητά μέσω των εμβολίων.

Αλλά και ειδικά για την παραλλαγή Δέλτα που τόσο κόσμο ταλαιπώρησε έρχεται το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) με διαφορετική άποψη!

Σύμφωνα επομένως με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία έκθεσή του για τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα, το CDC παραδέχεται ότι η φυσική ανοσία στη μετάλλαξη Δέλτα, την μετάλλαξη που ταλάνισε για σχεδόν 1 χρόνο τα συστήματα υγείας παγκοσμίως, είναι κατά πολύ πιο αποτελεσματική από ότι ο εμβολιασμός.

Αν και στα συμπεράσματά του αναφέρει ότι ο εμβολιασμός των ανθρώπων εξακολουθεί να αποτελεί «την ασφαλέστερη στρατηγική», εντούτοις παραδέχεται τα εξής:

Εκείνοι που είχαν εμβολιαστεί αλλά δεν είχαν ποτέ μολυνθεί με τον COVID-19 είχαν 6 φορές λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουν στην Καλιφόρνια και περίπου 5 φορές λιγότερο στη Νέα Υόρκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Aλλά ο κίνδυνος να ξανά νοσήσουν ήταν ακόμη χαμηλότερος για τα άτομα που είχαν μολυνθεί στο παρελθόν (άρα έχουν φυσική ανοσία) αλλά δεν είχαν εμβολιαστεί: κατά 29 στην Καλιφόρνια και κατά 15 στη Νέα Υόρκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.