ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται δημητριακά – Κίνδυνος αλλεργίας

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται δημητριακά – Κίνδυνος αλλεργίας

Δημητριακά με την εμπορική ονομασία “sandiemi – Bran sticks χωρίς ζάχαρη (all bran)” ανακαλεί από την αγορά ο ΕΦΕΤ. Προειδοποιεί για κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει σε άτομα με ευαισθησία στη γλουτένη, τη σόγια, το γάλα και τους ξηρούς καρπούς.


Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο της διενέργειας τακτικών ελέγχων, διαπίστωσε ότι στην επισήμανση του προϊόντος «sandiemi – Bran sticks χωρίς ζάχαρη (all bran)», δεν αναγράφεται ότι το προϊόν περιέχει γλουτένη και μπορεί να περιέχει σόγια, γάλα και ίχνη ξηρών καρπών.

Πρόκειται για το προϊόν που διακινείται στην Ελλάδα σε συσκευασίες των 250 γρ., από την επιχείρηση «Το Υγιεινό μας Σπίτι» (Οδός Κοιμήσεως Θεοτόκου 62, Άγιος Στέφανος Αττικής).

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση του εν λόγω προϊόντος με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 31.08.2020 ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, εφόσον έχουν ευαισθησία στη γλουτένη, στη σόγια, στο γάλα και τους ξηρούς καρπούς να μην το καταναλώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.