Ποντίκια «αλώνιζαν» σε νηπιαγωγείο της Πάτρας και αυτό… λειτουργούσε κανονικά επί δέκα μέρες

Ποντίκια «αλώνιζαν» σε νηπιαγωγείο της Πάτρας και αυτό… λειτουργούσε κανονικά επί δέκα μέρες

Ποντίκια αλώνιζαν για 10 ημέρες σε νηπιαγωγείο της Πάτρας.

Την καταγγελία έκαναν οι γονείς που έντρομοι άκουσαν την δασκάλα των παιδιών να τους λέει πως στην αίθουσα που κάνουν μάθημα τα παιδιά, εμφανίστηκαν ποντίκια.

Το σχολείο στην Πάτρα λειτουργούσε επί 10 μέρες με ποντίκια

Σύμφωνα με τους γονείς η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου ενημέρωσε τη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας, από την πρώτη ημέρα οπότε και διαπίστωσε το πρόβλημα, για την παρουσία ποντικιών στο χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο για 10 ολόκληρες ημέρες το σχολείο λειτουργούσε κανονικά με τα παιδιά να φιλοξενούνται και να συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους, με τον κίνδυνο ωστόσο να μολυνθούν.
Όπως αναφέρει το thebest.gr αιτία για την καθυστέρηση λήψης απόφασης στο νηπιαγωγείο ήταν και το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε αρμοδίως ο Δήμος Πατρέων ώστε να σφραγίσει το σχολείο. Στη συνέχεια έγινε απολύμανση του χώρου και όλων των επιφανειών ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή για κλείσιμο του σχολείου τις επόμενες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.