
Είναι μια συγκεκριμένη σκηνή στο World War Z όπου ο Μπραντ Πιτ συνειδητοποιεί πως τα ζόμπι δεν πειράζουν ανθρώπους που είναι άρρωστοι, αλλά επιτίθενται στους υγιείς. Γι΄αυτό αποφασίζει να κάνει ένεση με έναν θανατηφόρο ιό που δεν είναι μεταδοτικός.
Έτσι εξασφαλίζει στην ανθρωπότητα το τέλος της μετάδοσης και του περιορισμού των ήδη μολυσμένων. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι το ευτύχημα και για την Αφρική. Σε μια ήπειρο που είναι συνηθισμένη σε ασθένειες και που μόλις το 2016 είχε ένα μεγάλο ξέσπασμα του Έμπολα, οι μηχανισμοί για μια νέα καραντίνα και αντιμετώπιση ασθένειας επιδημιακής-πανδημιακής μορφής δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να ετοιμαστούν.
Διαβάστε περισσότερα στο Menshouse
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.