ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κορωνοϊός: Με «λουκέτο» κινδυνεύουν οι ιδιώτες ιατροί

Κορωνοϊός: Με «λουκέτο» κινδυνεύουν οι ιδιώτες ιατροί

Σε αναστολή λειτουργίας των ιδιωτικών ιατρείων θα υποχρεωθούν να προχωρήσουν άμεσα οι ελεύθεροι επαγγελματίες ιατροί όλης της χώρας, στην περίπτωση που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό προστασίας τους όπως μάσκες, γάντια και αντισηπτικά προϊόντα.

​Μετά τη δέσμευση όλων των ειδών προστασίας για τον κορωνοϊό, στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση, εκδίδοντας και τη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), οι ιδιώτες ιατροί αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα είδη για την προστασία τους.

Για το θέμα αυτό έχουν γίνει αλλεπάλληλες οχλήσεις από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας προς όλους τους αρμόδιους φορείς, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να δοθεί μία λύση ή να υπάρξει σχετική μέριμνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Μετά τις εξελίξεις αυτές ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος καλεί τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας να ενημερώσουν άμεσα όλους τους ελεύθεροι επαγγελματίες ιατρούς να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την αναστολή λειτουργίας των ιατρείων τους, στην περίπτωση που δεν μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα είδη για την προστασία των ιατρών και των εργαζομένων τους, όπως και των ασθενών τους από την επιδημία του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.