Μ.Βρετανία: Μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 569 θάνατοι – 2.921 συνολικά

Μ.Βρετανία: Μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 569 θάνατοι – 2.921 συνολικά

Στους 569 νεκρούς μέσα σε ένα 24ωρο έφτασε ο τραγικός απολογισμός του κορωνοϊού στη Μεγάλη Βρετανία σε ένα 24ωρο.

Στις 2.921 συνολικά οι απώλειες για τη χώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης το υπουργείο Υγείας της χώρας, καταγράφονται ακόμη 4.244 ασθενείς με κορωνοϊό με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να φτάνει τα 33,718.

Είναι η χειρότερη μέρα από όταν ξέσπασε η κρίση του κορvνοϊού στην χώρα και είναι η τρίτη συνεχόμενη ημέρα με αριθμούς ρεκόρ.

Πλέον ο αριθμός των νεκρών έχει τετραπλασιαστεί σε έξι ημέρες.

Τρομακτική πρόβλεψη

Το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να έχει ήδη 1,8 εκατομμύρια ασθενείς με κορvνοϊό με έναν άνθρωπο σε κάθε 37 να έχουν νοσήσει, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Στην Ισπανία ένας στους επτά προβλέπεται ότι έχει κολλήσει τον ιό και επίσης στην Ιταλία το 10% του πληθυσμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ερευνητές του Imperial College London, υπό τον καθηγητή Neil Ferguson, μελέτησαν τα στοιχεία της πανδημίας στην Ευρώπη και κατέληξαν σε αυτά τα στοιχεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.