ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΟΥ: Και νέοι άνθρωποι σε ηλικία πεθαίνουν τώρα από τον κορωνοϊό!

ΠΟΥ: Και νέοι άνθρωποι σε ηλικία πεθαίνουν τώρα από τον κορωνοϊό!

Δραματικό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφορικά με τις ηλικίες που προσβάλλονται από τον COVID-19. Ενώ στην αρχή θεωρείτο ότι μόνο άτομα μεγάλης ηλικίας και με ιατρικό βεβαρημένο παρελθόν αποτελούσαν τους εύκολους στόχους του ιού, σιγά-σιγά φαίνεται αυτό να αλλάζει: «Όλο και πιο νέοι σε ηλικία άνθρωποι είναι στις εντατικές σε κρίσιμη κατάσταση και πεθαίνουν.

«Βλέπουμε όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους που έρχονται σε κρίσιμη κατάσταση», αναφέρει η Δρ. Maria Van Kerkhove επικεφαλής του τμήματος για τις νέες ασθένειες του ΠΟΥ.

«Βλέπουμε τα στοιχεία από διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπου νέοι άνθρωποι παθαίνουν. Κάποιοι εξ αυτών είχαν υποκείμενα νοσήματα, κάποιοι άλλοι όμως όχι».

Για ακόμη μια φορά διαπιστώνεται πως οι γνώσεις της διεθνούς ιατρικής κοινότητας για τον κορωνοϊό είναι ελάχιστες.

Ο ιός φαίνεται να μεταβάλει συνεχώς τον τρόπο δράσης του, σαν να είναι προγραμματισμένος ενώ η ικανότητά του να προκαλεί σοβαρή ασθένεια σε κάποιους και σε κάποιους όχι επιδρά και στην εύκολη διάδοσή του.

«Πολλά είναι ακόμη άγνωστα για τον COVID-19 συμπεριλαμβανομένων γιατί προσβάλει σοβαρά κάποιους και κάποιους άλλους όχι», σημείωσε η Van Kerkhove.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.