ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τους 5.373 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο – 51.608 τα κρούσματα

Τους 5.373 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο – 51.608 τα κρούσματα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεπέρασε τις 5.000, μετά την καταγραφή 439 νέων θανάτων το τελευταίο 24ωρο.

Τα κρούσματα έφτασαν τις 51.608 – από 47.806 χθες – καθώς η Βρετανία εξακολουθεί να πλήττεται από τη θανατηφόρα νόσο.

Ο συνολικός αριθμός νεκρών στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ανέλθει στις 5.373, μετά από τους 439 νέους θανάτους που καταγράφηκαν στα νοσοκομεία το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας.

Ωστόσο, η «The Sun», αναφέρει ότι ο πραγματικός αριθμός είναι υψηλότερος τουλάχιστον κατά 40 θανάτους καθώς στον επίσημο απολογισμό δεν περιλαμβάνονται οι άνθρωποι που πέθαναν εκτός νοσοκομείων.

Πάντως με βάση τη σημερινή καταγραφή ο αριθμός των νέων θανάτων εμφανίζεται μειωμένος για δεύτερη συνεχή μέρα, ωστόσο όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα αυτό είναι το ίδιο μοτίβο με την περασμένη εβδομάδα που υποδεικνύει πιθανά σφάλματα καταγραφής στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Το NHS επιβεβαίωσε σήμερα ότι 403 ακόμη άνθρωποι έχουν πεθάνει στην Αγγλία ηλικίας μεταξύ 35 και 106 ετών, με τους 15 αυτούς να μην έχουν υποκείμενα νοσήματα.

Στη Σκωτία πέθαναν δύο ακόμη άνθρωποι, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών σε 222.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουαλλία μετρά 193 νεκρούς ύστερα από την καταγραφή 27 νέων θανάτων, ενώ τα στοιχεία για τη Βόρεια Ιρλανδία δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.