Θετικές στον κορωνοϊό η μητέρα και η σύζυγος του αδικοχαμένου 35χρονου από την Θεσσαλονίκη

Θετικές στον κορωνοϊό η μητέρα και η σύζυγος του αδικοχαμένου 35χρονου από την Θεσσαλονίκη

Θετικά στον κορωνοϊό βγήκαν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν η μητέρα και η σύζυγος του 35χρονου που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κλινική εικόνα των δυο γυναικών είναι τέτοια που δεν απαιτείται η νοσηλεία τους και θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται πως οι γυναίκες ζητούσαν από την αρχή να υποβληθούν στα διαγνωστικά τέστ, όμως αυτό έγινε χθες 23/04. Ωστόσο τεστ δεν έγιναν στα υπόλοιπα 13 μέλη της οικογένειας, τα οποία παραμένουν ωστόσο σε καραντίνα στο σπίτι τους.

«Το κράτος δεν μερίμνησε ότι πρέπει να μας βρουν γιατρούς. Όταν παίρναμε σε γιατρούς, ιδιώτες ή στο Κέντρο Υγείας, μόλις άκουγαν για πυρετό δεν μας δεχόταν κανείς. Έλεγαν “καθήστε στο σπίτι, πρέπει να είναι ίωση”. […]» είπε πριν λίγες μέρες στον ΑΝΤ1 η πεθερά του 35χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.