ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βρετανία: 413 νεκροί από τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – Οι λιγότεροι από τα τέλη Μαρτίου

Βρετανία: 413 νεκροί από τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – Οι λιγότεροι από τα τέλη Μαρτίου

Οπως ανακοίνωσε ο υπουργός Γεωργίας και Περιβάλλοντος Τζορτζ Γιούστις, το τελευταίο 24ωρο στη Βρετανία 413, έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στην Μεγάλη Βρετανία. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 20.732.

Ο αριθμός αυτός, ο χαμηλότερος από τα τέλη Μαρτίου, σηματοδοτεί μια εντυπωσιακή μείωση σε σύγκριση με τη χθεσινή ημέρα, όταν αναφέρθηκαν 813 νεκροί. Να σημειωθεί ωστόσο ότι τα στοιχεία που ανακοινώνονται αφορούν μόνο τα νοσοκομεία και, επιπροσθέτως, μπορεί να περιλαμβάνουν θανάτους που έχουν σημειωθεί αρκετές ημέρες νωρίτερα και όχι το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με τον Γιούστις, καταγράφηκαν επίσης 4.463 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων μολύνσεων στις 152.840.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εθνικός διευθυντής των υπηρεσιών υγείας (NHS) της Αγγλίας, Στίβεν Πόουις, σημείωσε ότι υπάρχει σαφής καθοδική τάση στον αριθμό των νοσηλευομένων, κυρίως στο Λονδίνο αλλά και στα Μίντλαντς και σε άλλες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου. «Αυτό δείχνει ότι η συμμόρφωσή μας με το μέτρο κοινωνικής αποστασιοποίησης αποδεικνύεται επωφελής, μειώνει τη μετάδοση και την εξάπλωση του ιού», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.