ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορωνοϊός: Στους 138 οι νεκροί – Κατέληξε 84χρονος από την κλινική «Ταξιάρχαι» (upd)

Κορωνοϊός: Στους 138 οι νεκροί – Κατέληξε 84χρονος από την κλινική «Ταξιάρχαι» (upd)

Στους 138 ανήλθαν οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς τα ξημερώματα κατέληξε ένας 84χρονος από την κλινική «Ταξιάρχαι».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος ηλικιωμένος έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Το βράδυ της Δευτέρας, την τελευταία του πνοή άφησε και ένας 90χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Μάλιστα, θετικός στον ιός είχε διαγνωστεί και ο 52χρονος γιος του θύματος, ο οποίος – σ’ αντίθεση με τον πατέρα του – κατάφερε να βγει «νικητής» από το νοσοκομείο.

Πλέον, ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την πανδημία στην Ελλάδα ανέρχεται σε 138.

Η μέση ηλικία των θανόντων είναι τα 74 έτη, ενώ το 90,4% εξ αυτών είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ήταν ηλικίας άνω των 70 ετών. Οι 36, δε, ήταν γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, πάνω από 40 άτομα παραμένουν διασωληνωμένα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όλης της χώρας. Εξ αυτών, οι 11 είναι γυναίκες και οι 32 άνδρες, ενώ η μέση ηλικία ορίζεται στα 67 έτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.