
Όπως ανακοινώθηκε από τις αρμόδιες αρχές, η Μαδαγασκάρη κατέγραψε σήμερα τον πρώτο θάνατο από τον νέο κορωνοϊό.
Πρόκειται για έναν 57χρονο εργαζόμενο στις υπηρεσίες υγείας που υπέφερε από σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και υψηλή αρτηριακή πίεση, σύμφωνα με την ειδική ομάδα αντιμετώπισης της COVID-19.
Η εκπρόσωπος της ομάδας, Χάντα Ντανιέλ Βολολοντιάνα δήλωσε στην τηλεόραση ότι ο άντρας πέθανε χθες το βράδυ.
«Ένας άντρας πέθανε από την COVID-19 στη Μαδαγασκάρη, ήταν 57 ετών και μέλος του ιατρικού προσωπικού» σύμφωνα με την εκπρόσωπο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.