ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κίνα: Έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού – Κανένας νέος θάνατος

Κίνα: Έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού – Κανένας νέος θάνατος

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ενημερώθηκε για έξι νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στην ηπειρωτική Κίνα, έναντι επτά την προηγουμένη.

Τρεις από τις έξι περιπτώσεις ήταν «εισαγόμενες», κατά την ορολογία του κινεζικού υπουργείου Υγείας όταν αναφέρεται σε ταξιδιώτες που φθάνουν στην κινεζική επικράτεια από το εξωτερικό έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Και οι τρεις τους εντοπίστηκαν στην Εσωτερική Μογγολία.

Από τα τρία κρούσματα εγχώριας μετάδοσης, δύο εντοπίστηκαν στη βορειοανατολική επαρχία Τζιλίν και ένα στη Χουμπέι, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, όπου έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του ο νέος κορωνοϊός στα τέλη Δεκεμβρίου.

Δεν καταγράφτηκε νέος θάνατος χθες εξαιτίας της COVID-19, σύμφωνα με το κινεζικό υπουργείο Υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισήμως, ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα όπου ξεκίνησε ανέρχεται σε 4.634 νεκρούς εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 82.961 κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.