ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταγράφηκε κρούσμα κορωνοϊού στη Μύκονο – 73χρονος άνδρας

Καταγράφηκε κρούσμα κορωνοϊού στη Μύκονο – 73χρονος άνδρας

Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μυκόνου Ντίνα Σαμψούνη, ανακοίνωσε ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 73χρονο Αλβανικής καταγωγής που πήγε στη Μύκονο από την Αλβανία να δει την οικογένεια του.

Η ανακοίνωση του Κ.Υ

«Προσήλθε στο Κ.Υ. Μυκόνου σήμερα 15/7, ασθενής ετών 73, με θετικό τεστ COVID-19, διεγνωσμένο από τον έλεγχο που πραγματοποιείται στις πύλες εισόδου της χώρας.

Εκτιμήθηκε από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας και πραγματοποιήθηκε κλινική εξέταση και εργαστηριακός έλεγχος. Ο ασθενής νοσηλεύεται στα ειδικά διαμορφωμένα ISO BOX του Κ.Υ. και του έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής, το Κέντρο Υγείας ακολουθεί πιστά και υποδειγματικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, στην διαχείριση των ασθενών όπως και στο παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.