ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το «Ελ. Βενιζέλος» και ο Ιατρικός Όμιλος Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα τεστ κορωνοϊού

Το «Ελ. Βενιζέλος» και ο Ιατρικός Όμιλος Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα τεστ κορωνοϊού

Μία νέα συνεργασία ξεκινά για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με στόχο να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό και στους εργαζομένους του αεροδρομίου, τη δυνατότητα διαγνωστικού ελέγχου, Μοριακής Ανίχνευσης (rRT-PCR).

Από την 5η Αυγούστου 2020, καθημερινά από τις 07:00 μέχρι τις 23:00, αφικνούμενοι ή αναχωρούντες επιβάτες και κάθε εργαζόμενος στο αεροδρόμιο, μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να προσέρχονται προς εξέταση στις εγκαταστάσεις που δημιούργησε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Επίπεδο Αφίξεων, μεταξύ των εισόδων 2 & 3). Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα γνωστοποιείται στους εξεταζόμενους, περίπου, 6 ώρες μετά τη λήψη του δείγματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά και τη συμβολή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η τιμή για την εξέταση είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ανέρχεται στα 70€ για το επιβατικό κοινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.