ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: Στα 22 ανέβηκαν τα κρούσματα στον γάμο στην Αλεξανδρούπολη

Κορωνοϊός: Στα 22 ανέβηκαν τα κρούσματα στον γάμο στην Αλεξανδρούπολη

Αυξάνονται και πληθαίνουν τα κρούσματα κορωνοϊού που έδωσαν το παρών στο γάμο που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά το γαμήλιο γλέντι στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, στο οποίο νόσησαν 21 άτομα μεταξύ των οποίων και ο γαμπρός και η νύφη, αλλά και τα κρούσματα σε γάμο στις Σέρρες, ήρθε ακόμα μία επιδημιολογική εστία κρουσμάτων του ιού COVID-19 στην Αλεξανδρούπολη.

Συνολικά 22 άτομα έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής θετικά στον κορωνοϊό, μεταξύ των οποίων είναι ο γαμπρός, η νύφη, η κουμπάρα, αλλά κι ένα παιδί ενάμισι έτους.

Οι έλεγχοι και η ιχνηλάτηση των επαφών των συγγενών και των καλεσμένων συνεχίζονται και σε άπαντες έχει συσταθεί να παραμείνουν στο σπίτι τους έως ότου βγουν τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορωνοϊό, προκειμένου να μη μεταφέρουν τον ιό και σε άλλους ανθρώπους, στην περίπτωση που έχουν νοσήσει και δεν το γνωρίζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, με εντολή του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου έγινε απολύμανση της εκκλησίας, όπου τελέστηκε το μυστήριο, ενώ και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου που φιλοξένησε το γαμήλιο γλέντι, σε εξωτερικό χώρο, προχώρησαν σε απολύμανση των χώρων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.