ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα: Πού εντοπίστηκαν τα νέα κρούσματα

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα: Πού εντοπίστηκαν τα νέα κρούσματα

Τις περιοχές, στις οποίες εντοπίστηκαν τα 342 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Μετά την ανακοίνωσή του για τα νέα κρούσματα του ιού COVID-19, o Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας έκανε γνωστό και πού βρέθηκαν. Τα 30 εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, ενώ από τα 312 εγχώρια κρούσματα, τα 24 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Τα 213 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Αττικής, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 7 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας. Άλλα 11 κρούσματα βρέθηκαν στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 4 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Από 7 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Π.Ε. Σερρών, εκ των οποίων 6 συνδέονται με γνωστή συρροή, και την Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή, ενώ 6 κρούσματα προήλθαν από την Π.Ε. Φθιώτιδας και 5 κρούσματα από την Π.Ε. Σάμου, εκ των οποίων 4 συνδέονται με γνωστή συρροή.

Από 4 κρούσματα βρέθηκαν στην Π.Ε. Βοιωτίας, όλα συνδεόμενα με γνωστή συρροή, την Π.Ε. Λάρισας, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή, και την Π.Ε. Πέλλας. Από 3 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Π.Ε. Καστοριάς και την Π.Ε. Τρικάλων, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από 2 κρούσματα είχαμε στην Π.Ε. Αργολίδας, την Π.Ε. Εύβοιας, την Π.Ε. Πρέβεζας και την Π.Ε. Ρόδου και από 1 κρούσμα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, την Π.Ε. Αχαΐας, την Π.Ε. Γρεβενών, την Π.Ε. ΚέαςΚύθνου, την Π.Ε. Κοζάνης, την Π.Ε. Κορινθίας, την Π.Ε. Λέσβου, την Π.Ε. Μεσσηνίας, την Π.Ε. Πάρου, την Π.Ε. Πιερίας, την Π.Ε. Σύρου, την Π.Ε. Τήνου, την Π.Ε. Φλώρινας και την Π.Ε. Χίου. Εξάλλου, 23 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.