
Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα δικαστήρια της Κοζάνης τη Δευτέρα και την Τρίτη, 5-6 Οκτωβρίου, μετά την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού.
Την απόφαση έλαβε ο πρόεδρος Εφετών Δυτικής Μακεδονίας. Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, αναστέλλεται και η λειτουργία όλων των υπηρεσιών όπως η Εισαγγελία Εφετών, το Εφετείο, η Εισαγγελία Πρωτοδικών, το Πρωτοδικείο και Ειρηνοδικείο Κοζάνης, το Ειρηνοδικείο Εορδαίας και το Πταισματοδικείο Κοζάνης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.