
Στους 421 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στη χώρα μας, καθώς κατέληξε μια 94χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα, στο νοσοκομείο «Αττικόν.
Υπενθυμίζουμε πως νωρίς το πρωί είχαν γίνει γνωστοί τρεις νέοι θάνατοι από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Ειδικότερα, χθες το βράδυ κατέληξε 69χρονη στην Εντατική του Ασκληπιείου Βούλας, όπου νοσηλευόταν από τις 26 Σεπτεμβρίου έχοντας διακομισθεί εκεί από την Α’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς».
Αργότερα κατέληξε 83χρονη με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του «Γεννηματάς», ενώ σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι κατέληξε 81χρονη με υποκείμενα νοσήματα στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.