Το μπέργκερ είναι μια «θερμιδική βόμβα» αλλά αν φτιαχτεί από από φρέσκα υλικά και όχι τόσα toppings (που αυτά έχουν κατά κύριο τα περισσότερα λιπαρά) τότε ελέγχετε τι μπαίνει στο στομάχι σας και κατά συνέπεια στον οργανισμό σας. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα έτοιμα μπέργκερ από ταχυφαγεία και εστιατόρια.

Σερβιτόρος που εργάζεται σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης -σε άρθρο που δημοσιεύεται στο shefinds.com- υποστηρίζει ότι το μαρούλι το επιφορτίσει αρνητικά καθώς πριν χρησιμοποιηθεί μπορεί να παραμείνει για ώρες σε ένα μπολ, χωρίς να είναι τόσο καλά πλυμένο (υπάρχει περίπτωση να μην είναι καθόλου πλυμένο!)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνήθως ο ένοχος εάν πάθεις τροφική δηλητηρίαση από λαχανικά είναι τα βακτήρια E. coli και η σαλμονέλα. Συχνά επίσης τα λαχανικά μολύνονται από νοροϊούς μέσω του νερού του ποτίσματος, του χώματος και της επαφής με τα ανθρώπινα χέρια.