ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λάρισα: Εκατοντάδες αυτοκίνητα στη ουρά για ένα τεστ κορωνοϊού (βίντεο)

Λάρισα: Εκατοντάδες αυτοκίνητα στη ουρά για ένα τεστ κορωνοϊού (βίντεο)

Eκατοντάδες πολίτες με τα αυτοκίνητά τους στήθηκαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα, για να κάνουν την ταχεία εξέταση ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Οι Κινητές Μονάδες Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαιών στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, πραγματοποιούν σήμερα δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) μέσω της δράσης «Drive through testing».

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για το σκοπό αυτό, έως 4 μ.μ. στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολις. Οι πολίτες αφήνουν τα στοιχεία τους και ενημερώνονται μέσω τηλεφώνου για τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=n2sotfPnvMI&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.