
Μόνο δύο κρούσματα εντοπίστηκαν στην Γλυφάδα έπειτα από τα rapid test που έγιναν για τον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, ο δήμος Γλυφάδας πραγματοποίησε σήμερα σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι rapid tests μέσω drive through, μπροστά από το δημαρχείο της πόλης.
Η ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου
Για τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενημέρωσε με ανάρτησή του ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου. Όπως έγραψε στο Facebook:
«Μια καλή είδηση είχαμε σήμερα.
Πραγματοποιήθηκε το πρωί drive through εξέταση για τον κορονοϊό, μέσω αυτοκινήτου δηλαδή, με rapid test τελευταίας γενιάς, για τους κατοίκους της Γλυφάδας, δωρεάν για όλους.
Τα αποτελέσματα μας χαροποίησαν πολύ.
Από τους 870 συμπολίτες μας που έκαναν το τεστ, μόλις δύο βρέθηκαν θετικοί. Πρόκειται για δύο άνδρες με μέση ηλικία τα 52 έτη. Έχουν ήδη ειδοποιηθεί και τους ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Τα αποτελέσματα αυτά είναι ενθαρρυντικά σε σχέση με την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας στην πόλη μας και την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή μας.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνεχίσουμε το ίδιο και περισσότερο ακόμα αυστηρά, για να παραμείνει χαμηλά το ιικό φορτίο στη Γλυφάδα.
Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και το εξαιρετικά ικανό και ευγενικό προσωπικό του. Ευχαριστούμε επίσης τη δημοτική μας αστυνομία και όλους τους εργαζομένους του Δήμου μας. Δεν ήταν καθόλου απλή η επιτυχία του απαιτητικού αυτού εγχειρήματος, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια μέσα σε πέντε μόλις ώρες, ομαλά και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.